Jij bent op zoek naar de juiste mensen om jouw Cybersecurity uitdagingen aan te pakken.

Meer informatie

Als opdrachtgever ben je op zoek naar de juiste mensen om jouw Cybersecurity uitdagingen aan te pakken. Zeker bij belangrijke systemen en vertrouwelijke informatie is het belang van Cybersecurity groter dan ooit. Wij van Surelock Academy hebben dé oplossing. Wij ontdekken de talenten op de arbeidsmarkt die een passie hebben voor Cybersecurity en ontwikkelen hen tot toptalent voor hun toekomstige carrière. Zo kunnen ze jouw organisatie helpen met de informatiebeveiliging.

Lastig om goede Cybersecurity specialisten te vinden?

Niet voor ons!

Goede Cybersecurity specialisten zijn op dit moment zeer schaars. Het grote tekort aan gekwalificeerde Cybersecurity specialisten komt doordat de scholing achterloopt op de vraag. Recentelijk zijn er HBO en universitaire opleidingen in deze richting van start gegaan, maar daar heb je als organisatie op dit moment nog niets aan.

Surelock Academy is ontstaan om bedrijven direct uit de brand te helpen en hun informatiebeveilging te verbeteren. Dankzij een eigen opleidingsprogramma met intensieve begeleiding, kunnen ervaren IT’ers snel worden omgeschoold tot security consultants. Onze kandidaten krijgen de juiste opleiding, waardoor jij kunt rekenen op de ultieme beveiliging van jouw bedrijfsgegevens.

Aanmelden

Word expert in Cybersecurity

Welke kandidaten
werven wij?

Om zowel kandidaten als opdrachtgevers volledig in hun behoefte te voorzien, werft Surelock Academy alleen kandidaten die aan de kwaliteitseisen voldoen. We werven IT’ers met meer dan 3 jaar werkervaring, die vanuit de IT sector op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Deze kandidaten hebben een verleden als bijvoorbeeld een systeembeheerder, developer of product owner.

De kandidaten worden middels een bootcamp van tien werkdagen bijgeschoold op een breed scala aan Cybersecurity onderwerpen. Vanaf werkdag 11 starten de kandidaten bij hun opdrachtgevers. Eens in de twee weken komen zij terug naar Woerden voor het opleidingsprogramma. Hier staat verdere scholing en inhoudelijke deepdives op klantprojecten centraal.

Na 6 maanden dient de kandidaat, na de bootcamp, deepdives en zelfstudie, het CISM-examen af te leggen. Dit examen is van universitair niveau, waardoor zij ook op universitair niveau getoetst worden op hun kennis van informatiebeveiliging. Zo weet je zeker dat je een geschikte kandidaat binnen jouw organisatie hebt! Surelock Academy zorgt ervoor dat de kandidaten direct inzetbaar en facturabel zijn.

Wat zijn de voordelen voor jou als opdrachtgever?

Dankzij Surelock Academy kun je als opdrachtgever profiteren van diverse voordelen die wij jou bieden. Zo ben je geen tijd kwijt aan het werven en selecteren van de juiste mensen, maar zorgen wij ervoor dat de juiste mensen aan de slag kunnen om de veiligheid van jouw organisatie te verbeteren. Naast deze tijdrovende klus, in een markt met weinig aanbod en zeer veel vraag, zijn er nog vele andere voordelen, waaronder:

 • Er gaat geen kostbare tijd verloren aan het wervingsproces.
 • Er wordt een match gemaakt op basis van jouw wensen.
 • De Cybersecurity consultants zijn direct inzetbaar.
 • Wij zorgen voor de ontwikkeling vanuit Surelock Academy en juiste opleiding.
 • Persoonlijke coaching wordt door ons geregeld.
 • Mogelijkheid om de consultant over te nemen na twee jaar.
 • Investering in een lange termijn oplossing.
 • Grip krijgen op je security risico’s.
Ontdek ons omscholingsprogramma

De zoektocht naar de perfecte security consultant stopt hier

Ben jij op zoek naar een Cybersecurity specialist voor jouw organisatie? Dan is de perfecte match voor jouw organisatie slechts een paar stappen van je verwijderd:

 • Wij gaan met je in gesprek om jouw wensen en behoeften in kaart te brengen;
 • Vervolgens gaan wij op zoek naar dé security consultant die goed aansluit bij jouw organisatie;
 • Hebben wij de perfecte match gevonden? Dan moet jij daar natuurlijk ook nog van overtuigd zijn. Daarom is nu de mogelijkheid voor een gesprek tussen jou en de security consultant;
 • Komen jullie ook tot de conclusie dat jullie een match zijn? Dan gaan we direct de detacheringsovereenkomst opstellen;
 • Tot slot kan de security consultant jouw organisatie versterken door direct te beginnen met het verbeteren van jouw digitale weerbaarheid.

Aanmelden

Word expert in Cybersecurity
Word expert in Cybersecurity

Verbeter de Cybersecurity met Surelock Academy

Dé partner voor opleiding en ondersteuning

Bij Surelock Academy ben je aan het juiste adres voor Cybersecurity. Als opdrachtgever ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit opleiding en de beste ondersteuning op het gebied van Cybersecurity. Wij geloven in het ontwikkelen van de juiste mensen voor de juiste banen. Terwijl jij de focus legt op de groei van de organisatie, leggen wij de focus op het beschermen van de gegevens.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen. De digitale veiligheid van jouw organisatie regelen we samen!

Ik heb interesse in een Surelock Academy kandidaat

Vul hier je gegevens in.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Jij bent op zoek naar de juiste mensen om jouw Cybersecurity uitdagingen aan te pakken.