Wil jij bijdragen aan de digitale weerbaarheid van Nederland?

 • €3.000 – €3.750 per maand
 • Unieke leer/werk combinatie
 • Binnen zes maanden je eerste erkende certificering

Ja, ik heb interesse!

Geef jouw carrière een boost.

Word security consultant bij de Surelock Academy!

Ben je op zoek naar een manier om jezelf te ontwikkelen tot expert op het gebied van Cybersecurity? Dan ben je bij Surelock Academy aan het juiste adres! Ons omscholingstraject is ontwikkeld door professoren en ervaren specialisten uit het bedrijfsleven. Dankzij de kennis van deze specialisten kan jij ook een expert worden en jouw doelen bereiken.

Onze missie is om geïnteresseerden in Cybersecurity de kans te bieden om zich te ontwikkelen tot specialist op dit gebied. Met ons uitgebreide opleidingsprogramma in combinatie met persoonlijke begeleiding en praktijkcases ben jij binnen twee jaar dé security expert die bedrijven helpt aan een optimale digitale beveiliging.

Ja, ik heb interesse

Ben jij een digitaal talent dat graag zijn of haar carrière voortzet in de cybersecurity?

 • Je wordt enthousiast van de wetenschap dat jij digitaal Nederland een stukje veiliger gaat maken?
 • Wil je werken en ervaring opdoen bij verschillende organisaties?
Word expert in Cybersecurity

Word expert in Cybersecurity

Jezelf ontwikkelen én doorbetaald krijgen én werken aan een toekomstbestendige carrière? Het kan allemaal met ons omscholingstraject tot security consultant. Drie vliegen in één klap.

Tijdens het omscholingstraject word je begeleid door dé experts op het gebied van Cybersecurity. Door de combinatie van theorie en praktijk voelt leren ineens niet als een verplichting en zo word je binnen twee jaar klaargestoomd voor jouw toekomstige carrière. Aan het einde van de opleiding heb jij je CISM-certificaat op zak. Dit certificaat, dat staat voor: Certified Information Security Manager, is een zeer waardevolle certificering voor jouw gehele loopbaan als security specialist.

Ontdek ons omscholings
programma

De eerste tien werkdagen van het traject bestaan uit een intensieve security bootcamp. Deze bootcamp omvat een efficiënte leermethode met klassikaal leren, zelfstudie en coaching. Je wordt begeleid door professoren en ervaren specialisten uit het bedrijfsleven, dus om droge leerstof hoef jij je geen zorgen te maken. Onze ervaren specialisten maken gebruik van pakkende praktijkvoorbeelden en leuke anekdotes, zo leer jij sneller én beter.

Na de bootcamp word je ingezet bij verschillende organisaties als Security Officer of Informatiebeveiliging Specialist. Vervolgens heb je één keer per twee weken de opleidingsdag waarbij we ervoor zorgen dat je alle kennis vergaard om het CISM-certificaat te behalen. Dit certificaat toont aan dat jij je als professional bezighoudt met het managen, ontwerpen, beoordelen en controleren van de informatiebeveiliging van bedrijven.

Ontdek ons omscholingsprogramma

Met Surelock Academy op weg naar succes in Cybersecurity!

Het is niet altijd eenvoudig om de juiste opleiding te vinden, vooral op het gebied van Cybersecurity. Kies je voor Surelock Academy? Dan kies je voor kwaliteit. Onze opleiding is ontworpen om jou de beste kansen op de arbeidsmarkt te bieden en om je te helpen bij het verbeteren of veranderen van jouw carrière.

Word dé Cybersecurity consultant die je altijd al had willen zijn, door je aan te melden voor de opleiding. Ons team staat klaar om je te helpen bij elke stap van het proces. Van het uitkiezen van de juiste opleiding tot het bereiken van jouw persoonlijke doelen op het gebied van Cybersecurity. Maak vandaag nog een nieuwe start en begin met leren bij Surelock Academy.

Ja, ik heb interesse

Word expert in Cybersecurity

Kleinschalige aanpak voor een succesvolle carrière

Eén van de grootste voordelen van leren bij Surelock Academy is onze kleinschalige aanpak. Bij Surelock Academy streven we altijd naar de hoogste kwaliteit. Daarom blijven we onze opleiding en programma's ontwikkelen en verbeteren. Zo zorgen we ervoor dat we altijd de nieuwste kennis en vaardigheden aanbieden.

Ons lesprogramma is voorzien van de meest actuele leerstof en bieden je de best mogelijke ervaring. Het bereiken van jouw doelen in Cybersecurity is nu eenvoudiger dan ooit. Meld je aan bij Surelock Academy en ontdek hoe wij je kunnen helpen om jouw potentieel te bereiken en hierdoor jouw carrière naar het volgende niveau te tillen. Ons team staat klaar om je te helpen naar een carrière als Cybersecurity consultant.

Kleinschalige aanpak voor een succesvolle carrière
Wil jij bijdragen aan de digitale weerbaarheid van Nederland?

Wie we zoeken

Ben jij van plan om ons omscholingstraject te doorlopen en Nederland op digitaal gebied een stuk veiliger te maken? Ben jij klaar voor een nieuwe stap in je carrière én wil je een goed salaris? Dan zoeken we jou!

Voldoe jij ook nog eens aan onderstaande eisen? Dan staat niets jou nog in de weg om te starten met het traject.

 • Je hebt een HBO- of WO-diploma.
 • Je hebt affiniteit met cyber security of de wens om dit te ontwikkelen.
 • Je hebt meer dan 3 jaar werkervaring gerelateerd aan IT in een rol als bijvoorbeeld: data analist, devOps engineer, product owner/scrum master etc.
 • Je hebt sterke communicatieve skills.
 • Je bent in staat om op het niveau van bestuurders en directies te communiceren, overleggen en ze te overtuigen.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift.

Wat je krijgt

 • Wil jij bijdragen aan de digitale weerbaarheid van Nederland? Een omscholingsprogramma in cybersecurity;
 • Wil jij bijdragen aan de digitale weerbaarheid van Nederland? Unieke leer/werk combinatie;
 • Wil jij bijdragen aan de digitale weerbaarheid van Nederland? Mogelijkheid om binnen 6 maanden een wereldwijd geaccrediteerd CISM certificaat te behalen;
 • Wil jij bijdragen aan de digitale weerbaarheid van Nederland? Een goed salaris van €3.000 – €3.750 per maand;
 • Wil jij bijdragen aan de digitale weerbaarheid van Nederland? Je krijgt betaald vanaf dag 1 van de opleiding;
 • Wil jij bijdragen aan de digitale weerbaarheid van Nederland? Leaseauto, OV-Business Card of reiskostenvergoeding.

Ik heb interesse!

Vul hier je gegevens in.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wil jij bijdragen aan de digitale weerbaarheid van Nederland?